Hyra puben

Hyra lokal

Rotary Pub är tillgänglig för uthyrning till privata sällskap. Vi har lång erfarenhet av att anordna exempelvis 25/30-års-, examens- och disputationskalas.

Uthyrningar sker vanligen på lördagar mellan September-Maj men specifikt datum koms överens mellan den som hyr och uthyrningsansvarig som man når genom att maila info@rotarypub.se.

De två huvudalternativ som erbjuds beskrivs kort nedan. För utförligare information, se våra Uthyrningsrutiner. Vi kan tillmötesgå många variationer och har som exempel haft liveband, DJs, karaokeafton m.m. Notera dock att oftast behöver den som hyr arrangera detta själv då vi inte har utrustning för DJ eller kareoke (vi kan dock hjälpa att hitta vettiga ställen för att hyra detta).

Trerätters middag

Serverad förrätt.

Det vanligaste alternativet. Trerätters middag med eventuell dryck serveras. Lokalen är tillgänglig från överenskommen tid till senast 03.

Vår personal föreslår en matmeny som sedan diskuteras med det hyrande sällskapet. Alternativ för olika prisbilder finns.

Maten tillagas av oss på plats och vår personal står för alla arbetsuppgifter.

Vi dukar upp för sittning i lokalen och rekommenderat maxantal är 50 sittande gäster, annars blir det väldigt trångt.

Minderåriga får befinna sig i lokalen, givetvis så länge de inte serveras alkohol.

Baruthyrning

Lokal med barpersonal hyrs utan att en anordnad middag sker. Vanlig pubmeny kan erbjudas antingen med pizza och hamburgare eller buffé. Perfekt för en lite mer avslappnad fest liknande en kväll på krogen där bara de mest sköna får komma, dina kompisar!

Exempelbilder

Uppdukat i puben.
En uppdukning för ett mindre sällskap då själva puben användes som sittningslokal.
Uppdukat i puben, gäster anlända.
På kvällen vid samma tillfälle när gästerna anlänt.
Uppdukning i sittningslokal.
Uppdukning i ordinarie sittningslokal. Under middagen släcks taklamporna och kandelabrarna står för belysningen.